Politica de anulare și retur

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți de cursurile și cărțile cumpărate din magazinul nostru online. Dacă, din anumite motive, nu sunteți pe deplin satisfăcut de cursurile sau cărțile achiziționate, vă rugăm sa ne comunicați prin email, iar noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

Aveți dreptul de a ne informa despre orice curs și / sau carte în termen de 30 zile calendaristice de la achiziționarea acestora, și puteți solicita returnarea sumei de bani. Valoarea în bani returnată se refera strict la costul cursului / cărților, excluzând comisioanele.

Definiții pentru scopul Politicii de anulare și retur:

  • Beneficiar = orice persoana înregistrată pe platforma www.cvgstarconsulting.com prin nume de utilizator (email) și parolă, care a achiziționat cursuri sau cărți,
  • Furnizor = SC CVG STAR CONSULTING SRL, persoană juridică înregistrată sub numărul RC J40 / 13232 / 20.07.2017 la Registrul Comerțului, având cod unic de înregistrare fiscală CUI 38009830.

Politica de anulare si retur:

  • Furnizorul are următoarea Politica de anulare pentru serviciile achiziționate de utilizatori:
  • Beneficiarul poate opta pentru anularea unei achiziții sub prin formularea unei cereri de anulare in termen de 30 de zile de la data achiziționării pachetului de sesiuni de curs și / sau a cărții / cărților.
  • În vederea returnării banilor, se vor solicita de către Furnizor datele necesare în acest scop (cont IBAN, banca, cod Swift, titular cont, alte informații). În cazul în care Beneficiarul nu furnizează datele solicitate, Furnizorul se va găsi în imposibilitatea de a returna banii.

Termenul de returnare a valorii acceptate pentru retur este de 10 zile lucrătoare de la data primirii datelor beneficiarului pentru virarea sumei.

Shopping Cart