Biografie

VICTOR GABRIEL CLĂTICI, Director General al CVG STAR CONSULTING, a absolvit în anul 1994 Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, România, este medic dermatolog cu peste 20 de ani de experiență, și cu 10 ani de experiență ca Asistent Universitar la UMF Carol Davila.  

Victor Gabriel Clătici a contribuit în mod semnificativ la literatura medicală mondială, și a publicat articole în reviste prestigioase: Journal of American Academy of Dermatology – JAAD, Journal of European Academy of  Dermatology and Venereology – JEADV, Dermatologic Therapy, Clinical and Experimental Dermatology, Maedica – A Journal Of Clinical Medicine, Etc.

Victor Gabriel Clătici are un interes deosebit în cercetarea clinică, îmbătrânirea pielii, dieta și dermatologia, acneea și rozaceea, calitatea vieții în dermatologie și aparatura de înaltă tehnologie (laser, radiofrecvență, IPL). Victor Gabriel Clătici a fost atât investigator principal, cât și coordonator național pentru studii clinice naționale și internaționale multicentrice și este consultant științific pentru companii multinaționale și membru în comitetul editorial al multor reviste academice. Victor Gabriel Clătici a dezvoltate conceptul original, The Seven S of Skin®, o veritabilă punte de legătură între sănătate și frumusețe, respectiv implicarea soarelui și zahărului, fumatului și îngrijirea pielii, somnului și stresului în sănătatea și frumusețea noastră. Victor Gabriel Clătici a fost primul la nivel mondial care a publicat despre legătura dintre „The Butterfly Effect” și dermatologie, precum și unul dintre primii care a prezentat lucrări la congresele internaționale referitoare  despre legătura dintre dermatologie și dezvoltarea personală, despre relația dintre agregarea câștigurilor marginale și medicina anti îmbătrânire, precum și despre rolul obiceiurilor în bolile cronice ale pielii. Victor Gabriel Clătici a fost primul care a scris în limba română despre calitatea vieții și psoriazis (2001) și despre vaccinuri pentru infecții cu transmitere sexuală (2002). Articolele științifice din venerologie au fost despre interacțiunile dintre infecțiile cu transmitere sexuală și HIV, infecțiile cu Chlamydia Trachomatis, virusul Herpes Simplex, epidemiologia infecțiilor cu HPV și utilizarea microbicidelor pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuală. În studiile de cercetare clinică, Victor Gabriel Clătici a fost atât investigator principal, cât și coordonator național în studii naționale și internaționale, cu responsabilități în studiile clinice internaționale. De asemenea, a fost din 2014 până în 2020 redactor șef al Romanian Journal of Clinica and Experimental Dermatology – RoJCED, revistă de tip open access, peer review, disponibilă în varianta print și online.
Elena Barinova

ELENA BARINOVA, Manager Marketing  la CVG STAR CONSULTING, este dermatolog și cosmetolog cu peste 15 ani de experiență practică în dermatologie și cosmetologie, în utilizarea variatelor preparate, dezvoltând metode personale și tehnici proprii.

Elena Barinova are o vastă experiență ca director de marketing, trainer pentru produse de tip injectabil în cosmetologie. De asemenea, este speaker și autor al programelor de instruire.

Elena Barinova în calitate de director medical, a câștigat o vastă experiență în descrierea și promovarea produselor de cosmetologie pe piață; materiale de curs pentru dermatologi, materiale de prezentare și instruire pentru companii; dezvoltarea vânzărilor; crearea și prezentarea de cursuri de formare la conferințe și proiecte ale diferitelor companii. De asemenea, a promovat noi branduri, cu o participare activă la crearea, testarea și dezvoltarea de noi produse.

Activitățile Elenei Barinova au constat în  crearea unei companii de instruire și realizare de  seminarii (dezvoltarea personală, comunicarea eficientă în afaceri, regulile de negociere, consolidarea echipei, realizarea eficacității personale, pregătirea și dezvoltarea prezentărilor de afaceri, managementul schimbărilor, luarea deciziilor)

Elena Barinova este speaker la IMCAS World Congress și la the 5CC World Congress, precum și la multiple congrese și conferințe (International Congress of Mesotherapy – Tunisia, Annual Congress of Dermatology – Lebanese Dermatology Society, International Symposium on Aesthetic Medicine – Russia, etc.) și autor al unor articole publicate în reviste științifice indexate de PubMed.

Shopping Cart