Despre noi

Firma CVG STAR CONSULTING SRL a fost înființată în anul 2017, și are ca obiect principal de activitate „Activități de consultanță pentru afaceri și management”, în special în domeniul sănătății și frumuseții.

Proiecte
Proiectele elaborate și implementate de către CVG STAR CONSULTING SRL au fost atât directe cu numeroase companii naționale și internaționale, cât și indirecte prin intermediul agențiilor de publicitate, și s-au concentrat asupra variatelor tipuri de produse (medicamente de uz general și dermatologic, suplimente nutriționale – pentru acnee, anti-aging, stimularea sintezei de colagen, preparate cosmetice și dermatocosmetice, etc.) și a tehnologiilor (laser, radiofrecvență, IPL, micro-needling, etc.).
Firme colaboratoare
Printre firmele colaboratoare cu CVG STAR CONSULTING SRL se numără Pharma Brands, Lutronic Medical Systems Germany Gmbh, Bio Minerals NV Belgia, Medic Hub, Tarus Media, Procter and Gamble. De asemenea, compania a derulat programe cu clinici medicale și companii importatoare și distribuitoare de aparatură de înaltă tehnologie (Laser, IPL, Radiofrecvență etc.), produse dermatocosmetice, preparate injectabile de tip filler (Acid Hialuronic), toxină botulinică, mezo-terapie, preparate revitalizante etc.
Principiul de bază
Principiul de bază al activității CVG STAR CONSULTING SRL constă în translatarea în mediul de afaceri a principiilor de evaluare și tratament din medicină. Astfel, fiecare proiect este abordat în mod individualizat și personalizat, integrativ și holistic, complet și complex, modulat și adaptat, secvențial și continuu.
Gama de servicii
Gama de servicii prestate de către CVG STAR CONSULTING SRL constau în realizarea de prezentări și seminarii, work-shopuri și traininguri (inclusiv pentru echipa de vânzări), materiale de curs și articole publicitare, cursuri on-line și off-line, coaching și marketing, analiza de tip SWOT și realizarea planului de afaceri, emisiuni TV și video în social media (Facebook, YouTube, Linkedin, Instagram etc.)
Domenii de activitate
Domeniile de activitate ale CVG STAR CONSULTING SRL sunt reprezentate de consultanța pe linie de health, beauty și lifestyle, inclusiv analiza statusului actual (din punct de vedere al obiceiurilor, nutriției și procesului de îngrijire al pielii) și implementarea de noi obiceiuri sănătoase și reducerea impactului negativ asociat cu obiceiurile mai puțin sănătoase.
Rezultate
Rezultatele proiectelor derulate cu CVG STAR CONSULTING SRL au în spate o experiență de peste 20 de ani, cu participarea la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale, realizarea a peste 500 de prezentări și publicarea a peste 100 de articole științifice, dezvoltarea de concepte unice la nivel mondial precum și prezența activă în mass-media.
Shopping Cart